Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent nieuwbouwlocatie Carintreggeland Huis Het Woolde

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden opent nieuwbouwlocatie Carintreggeland Huis Het Woolde

Ook de loco-Commissaris van de Koning Eddy van Hijum en burgemeester Sander Schelberg van gemeente Hengelo waren hierbij aanwezig. Met de openingshandeling verbond Prinses Margriet oud en nieuw met elkaar. Dit deed ze door op twee knoppen te drukken, die door enerzijds de oudste bewoonster van Het Woolde en de jongste medewerkster van Het Woolde en anderzijds door een robot naar haar werden gebracht. De delegatie bezocht na de opening samen met bestuursvoorzitter van Carintreggeland Heidi de Bruijn en locatiemanager Barry Kwast de expositie ‘100 jaar ouderenzorg in Hengelo’.
Home | 100 jaar 't Woolde (carintreggeland.nl)

Vervolgens was er een rondleiding door het verpleeghuis Het Woolde waar zij onder meer een ontmoeting hadden met enkele bewoners en één van de bewoners liet trots de kamer zien. Daarnaast bezocht het gezelschap de afdeling voor mensen met een niet-westerse achtergrond en dementie in Het Woolde. Cliënten worden op deze afdeling ondersteund vanuit hun eigen levensverhaal, leefwereld, wensen en behoeften.

 

Fotografie: Marjo Baas

 

#trots #groteeer #prinses #prinsesmargriet #ouderenzorg #dementie #hetWoolde #Carintreggeland #Hengelo #expositie #wijkverpleging #dagvoorziening #verpleeghuiszorg #koninklijkhuis #werkenindezorg #gemeenteHengelo