Nieuws

Lees hier de laatste nieuwsberichten.

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet opent Het Woolde

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet opent Het Woolde

Vol trots kunnen we vertellen dat Het Woolde op dinsdagmiddag 14 september geopend wordt door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden. Ook de loco-Commissaris van de Koning van Overijssel, de heer Van Hijum en de burgemeester van Hengelo, de heer Schelberg, zijn hierbij aanwezig. We zijn echt zeer vereerd en blij hiermee.

Na het openen van de locatie bezoekt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet de expositie ‘100 jaar ouderenzorg in Hengelo’ die te zien is in de feesttent. De expositie toont de ontwikkeling van de ouderenzorg in Hengelo. Na de expositie volgt een rondleiding door Het Woolde en ontmoet Prinses Margriet enkele bewoners in hun gezamenlijke woonkamer. Vervolgens bezoekt Prinses Margriet de interculturele afdeling. Na het bezoek zal ze nog een rondje lopen zodat de bewoners de mogelijkheid hebben om haar te zien en naar haar kunnen zwaaien.

100 jaar ouderenzorg

We gaan bovendien in deze week "100 jaar ouderenzorg in Hengelo" vieren. Dat gebeurt van 9-17 september met diverse activiteiten voor verschillende doelgroepen. Natuurlijk staat de veiligheid van iedereen voorop en volgen we de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de feestweek krijgen bovendien alle genodigden de kans om in de feesttent de tijdelijke expositie ‘100 jaar ouderenzorg in Hengelo’ te bezoeken.